Alle categoriëen

Informatie

VEELGESTELDE VRAGEN


Klik op de vraag voor het antwoord

Statiegeld Nederland

Meer informatie over het nieuwe statiegeldsysteem kan je vinden op www.statiegeldnederland.nl

Statiegeld Nederland heeft campagnemateriaal ontwikkeld om bekendheid te genereren voor het nieuwe statiegeldsysteem. Het is voor de herkenbaarheid belangrijk dat alle producenten en innamepunten dezelfde boodschap uitdragen en dit zo frequent mogelijk doen via eigen en ingekochte middelen. Op deze wijze creëren we eenduidigheid en kunnen we de consument zo snel mogelijk aanzetten om te gaan inzamelen.

 

Innamebakken

In de cilinder donatiebak past de mini bag. In de minicontainer en PETman past de small bag.

Uiteraard mag dat. Maar let op: de flessen moeten wel in bag aangeleverd worden die door Statiegeld Nederland speciaal hiervoor geleverd worden.

In de big bags kunnen 630 kleine of 230 grote flessen worden verzameld. De small bags hebben ruimte voor 200 kleine of 70 grote flessen en in de mini bags passen 100 kleine of 35 grote flessen. In de bags mogen kleine en grote flessen bij elkaar ingezameld worden. 

 

Campagnemateriaal

Alle middelen in de toolkit zijn aan te passen qua formaat. Je kan de bestanden downloaden en aanpassen naar eigen inzicht.

 

Bestellen & betalen

Je kunt je order met iDeal betalen.

Nee, je kunt bestellen zonder inloggegevens.

Als je bestelling gelukt is ontvang je een bevestigingsmail met daarin de gegevens van je bestelling. Heb je geen e-mail ontvangen, neem dan contact met ons op via info@statiegeldnederland.nl

Na het plaatsen van een bestelling kun je deze niet meer wijzigen. Wil je toch iets veranderen aan je bestelling, of wil je de bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op via info@statiegeldnederland.nl

 

Verzenden & retourneren

De prijzen zijn inclusief verzendkosten.

De minicontainers en het communicatiemateriaal leveren wij uit in grote rondes. De eerst komende ronde van de levering van de minicontainers is rond de kerstvakantie. De levertijd van het communicatiemateriaal wordt per mail nog gecommuniceerd.
Cilinder donatiebakken en PETmans hebben mits voorradig een levertijd van ca. 2 weken.

Gratis producten en gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. De overige producten wel. Als je niet tevreden bent over het product dat je besteld hebt, kun je het binnen 30 dagen na ontvangst retour sturen mits onbeschadigd en in de originele verpakking. Je krijgt het aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het retour sturen vergoeden we niet. Laat ons altijd van tevoren weten dat je het product retour stuurt. Doe dit door een e-mail te sturen naar info@statiegeldnederland.nl. Het is erg belangrijk om hierin je ordernummer te vermelden en te vermelden wat je precies retour stuurt. Vermeld ook het bankrekeningnummer waarop je het aankoopbedrag wilt ontvangen. Dan ontvang je van ons het retour adres. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen maken wij het bedrag over.

 


Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@statiegeldnederland.nl