Alle categoriëen

Informatie

MEEST GESTELDE VRAGEN


Klik op de vraag voor het antwoord

Statiegeld Nederland

Meer informatie over het statiegeldsysteem voor plastic flesjes kunt u vinden op www.statiegeldnederland.nl.

Als u vragen heeft dan kunt u deze mailen naar info@statiegeldnederland.nl.

 

Donatiebakken

In de cilinderbak past de minibag. In de minicontainer past de small bag. Deze bags kunt u bestellen bij uw eigen grossier.

In de big bags kunnen 630 kleine of 230 grote flessen worden verzameld. De small bags (minicontainer) hebben ruimte voor 200 kleine of 70 grote flessen en in de mini bags (cilinderbak) passen 100 kleine of 35 grote flessen. In de bags mogen kleine en grote flessen bij elkaar ingezameld worden. 

 

Campagnemateriaal

Alle middelen in de toolkit zijn aan te passen qua formaat. U kunt de bestanden downloaden en aanpassen naar eigen inzicht.

 

Bestellen & betalen

U kunt uw order met iDeal betalen. Wilt u per factuur betalen? Mail dan naar info@statiegeldnederland.nl.

Nee, u kunt bestellen zonder inloggegevens. De gegevens vult u in tijdens het bestelproces.

Als uw bestelling gelukt is ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de gegevens van uw bestelling. Heeft u geen e-mail ontvangen, neem dan contact met ons op via info@statiegeldnederland.nl.

Na het plaatsen van een bestelling kunt u deze niet meer wijzigen. Wit u toch iets veranderen aan uw bestelling, of wilt u de bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op via info@statiegeldnederland.nl.

 

Verzenden & retourneren

De prijzen zijn inclusief verzendkosten.

De minicontainers en campagnepakketten leveren wij eens in de drie weken uit. Heeft u spoed? Mail dan naar info@statiegeldnederland.nl. Cilinderbakken hebben mits voorradig een levertijd van ca. 1 tot 2 weken.

Gratis producten kunnen niet geretourneerd worden. De overige producten wel. Als u niet tevreden bent over het product dat u besteld heeft, kut u het binnen 30 dagen na ontvangst retour sturen mits onbeschadigd en in de originele verpakking. U krijgt het aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het retour sturen vergoeden we niet. Laat ons altijd van tevoren weten dat u het product retour stuurt. Doe dit door te mailen naar info@statiegeldnederland.nl. Het is erg belangrijk om hierin uw ordernummer te vermelden en te vermelden wat u precies retour stuurt. Vermeld ook het bankrekeningnummer waarop u het aankoopbedrag wilt ontvangen. Dan ontvang je van ons het retour adres. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen maken wij het bedrag over.

 


Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@statiegeldnederland.nl.